Kruimelpad

Netwerk ondernemen is de beste manier om geld te verdienen en een vrij leven te hebben!

- eigen tijdsindeling

- zelfstandig werken

- werken van huis uit

- verdienen naar werken

- lage investering en toch eigen bedrijf

- beste mogelijkheid naar vrijheid van leven en inkomen

- meerdere inkomstenbronnen

- mogelijk naast loondienst / ZZP

Het concept van netwerkondernemen wordt al jarenlang door miljoenen mensen toegepast. Meer en meer bedrijven stappen over op deze manier van productverkoop vanwege de vele voordelen en de beter beheersbare kosten. Dit is een manier van werken die de komende jaren een enorme groei door zal maken.

Consumenten kiezen steeds vaker voor alternatieve manieren van inkopen. Hierbij wordt veel persoonlijke aandacht gevraagd. Netwerkmarketing kan deze persoonlijke aandacht bieden. Consumenten worden steeds vaker deelnemer vanwege inkoopvoordeel op producten en diensten.

Je kunt hier je voordeel mee doen door je te informeren over de verdienmogelijkheden. Deze zijn heel divers en kunnen in princiepe precies passen bij je wensen, doelen en mogelijkheden.

Regelmatig geef ik presentaties en trainingen over de mogelijkheden voor netwerkondernemen. Deze kunnen algemeen zijn maar ook specifiek op een bedrijf gericht. Het uitgangspunt is altijd gelijk. Het gaat niet om het promoten van een product of dienst, maar het creeën van mogelijkheden voor de netwerker om wensen en doelen te realiseren.

Wil je meer weten over netwerkondernemen?
Neem dan contact met mij op via telefoon: +31(0)610020663 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jos van Spelde
Netwerk Ondernemer

Vandaag, vrijdag 7 september een cursus basis affiliate marketing geven. Dit is altijd erg leuk om te doen. Er gaan voor veel deelnemers nieuwe werelden open. Mogelijkheden om zelf geld te verdienen zonder enige investering in geld, wel in tijd. Voor wie belangstellinge heeft..www.onderneemhetonline.nl

 

Het heeft even wat tijd gekost, maar het is dan toch zo ver. De vernieuwde website van www.marketingcursus.com is online en werkt naar behoren. Het doel van deze website is om mensen te helpen om beter te ondernemen via het internet. Tom Lassing is de drijvende kracht hierachter en samen met hem heb ik de website in een nieuw jasje gegoten. Deze sluit nu beter aan bij de doelgroep en ziet er aantrekkelijk uit.

Het duurde iets langer dan gepland om alle informatie om te zetten. Achter de informatie formulieren zit namelijk heel veel praktische informatie. Zeker de moeite waard om je daarvoor alleen al aan te melden. Deze is nu compleet herzien.

Heb je interesse in internet ondernemen op de juiste manier, neem dan eens een kijkje op deze website en vraag de gratis extra informatie op door je aan te melden.

www.marketingcursus.com

 

In maart 2015 ben ik begonnen met het coachen van een netwerk marketing bedrijf. Ze hadden mij benaderd vanwege mijn kennis en ervaring op het gebied van netwerk marketing. Inmiddels heb ik ze al goed kunnen helpen om het bedrijf nog beter te laten functioneren. Binnenkort staat weer een nieuwe coachings-sessie op het programma. Dit maal met hun top deelnemers in het netwerk.

Begin dit jaar heb ik zelf de plannen weer uit de kast gehaald om speciaal voor deelnemers aan netwerkmarketing / MLM concepten trainingen te gaan verzorgen. Er blijkt veel hernieuwde belangstelling te zijn ontstaan voor deze manier van geld verdienen.

Binnenkort volgt hier meer informatie over.

­